Piccalillyn luomuvaatteet saapuvat pian kauppaan!

Voimme iloksemme kertoa, että puodin valikoimiin on tulossa uusi, ihana ja eettinen brändi nimeltä Piccalilly <3 ! Piccalilly on Englannin Yorkshiressä sijaitseva luomulaatuisia lastenvaatteita valmistava yritys, jonka kantavana ajatuksena on tuotantoketjun läpinäkyvyys ja valmistustapojen eettisyys.

Piccalillyn tuotteet valmistetaan mm. Intiassa, jossa yritys pyrkii Reilun kaupan yhteisön kautta edistämään lasten koulutusta ja hyvinvointia. Kaikki tuotteet on valmistettu pitkäaikaisten kumppanien ja alkutuottajien kanssa valvotuissa olosuhteissa. Lapsityövoimaa ei käytetä.

Kaikissa tuotteissa käytetään GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, mikä takaa tuotteille ihanan pehmeän laadun! Väriaineet ovat iho- ja ympäristöystävällisiä, ja ne soveltuvat sen vuoksi erinomaisesti lasten käytettäviksi. Tyyliltään vaatteet ovat iloisia ja leikkisiä – ihan Poutapukimon tyylisiä.

Olemme ottaneet valikoimiimme pienen kokeiluerän vaatteita sekä pojille että tytöille, ja mikäli vastaanotto tuotteille on hyvä, voimme laajentaa valikoimaa myös vauvoihin. Tuotteet saapuvat verkkokauppaan ensi viikon aikana.

Lue lisää Piccalillystä yrityksen omilta verkkosivuilta.